Holdfény Mazsorett Csoport

 

A Holdfény Mazsorettcsoport 14 éve alakult a Kossuth Lajos Művelődési Központban. Az elmúlt időben több fenntartója volt a csoportnak, de 2007 szeptemberétől ismét a művelődési központ szakköreként működünk. A 14 év alatt nagyon sok kislány nevelkedett fel a csoportban, és ismerkedett meg a botforgatással ,a mazsorett alapjaival.. Jelenleg 18 felsős és középiskolás és 20 alsó tagozatos lány mazsorettre.
A kiscsoporttal évente négy-öt szereplést szoktunk vállalni, a nagyokkal sok hétvégén szerepetek, - a városi rendezvényeken,, a Hegyközben, és a Bodrogközben,valamint távolabbi helyeken  is.. A fellépések ideje nyáron, ősszel, és télen van, a tavasz általában a felkészülés időszaka.
Az évek óta kialakított jó kapcsolatoknak köszönhetően szinte minden évben eljutottak külföldre.Több ízben jártak Szlovákiában , Lengyelországban, Csehországban, és Görögországban
Szeretettel várunk .minden érdeklődőt  .Azok jelentkezzenek csoportjainkba,akik szívesen szerepelnének színpadon.A próbák ideje: Kiscsillag Mazsorett csoport: péntek 12.30-14.30-ig, Holdfény Mazsorett csoport: péntek 14.30-17.30-ig.

Művészeti vezető: Ujjné Schneider Hedvig

 

Megjelent: 2696 alkalommal